Maak
direct een
afspraak

Fornuizen

alle grote merken

bij Riga Keukens

Fornuizen

Het fornuis is één van de belangrijkste onderdelen van de keuken, dit is namelijk de plaats waar u al uw heerlijke warme maaltijden bereidt. Of het nou een verse lasagne is die in de oven staat, een pan aardappelen of groente die op het fornuis staat te koken, of het vlees dat u bakt in de koekenpan, u beleeft meer plezier aan het bereiden van deze gerechten als het fornuis voldoet aan uw wensen. Bij Riga Keukens Groningen hebben wij een uitgebreid aanbod fornuizen.

Het fornuis

Fornuizen zijn er in verschillende soorten en maten. Belangrijk is dat een fornuis past in de stijl van uw keuken en tegelijk voldoet aan uw kookwensen. Kookt u graag op gas, inductie, of keramische kookplaten? En wilt u liever een oven die werkt op gas, of een die werkt op elektriciteit? Dit zijn allemaal praktische keuzes waar u bij het uitzoeken van een fornuis rekening mee kan houden. Daarnaast zijn er qua design vele opties mogelijk. De grootte van een fornuis speelt een belangrijke rol, u heeft vaak de keuze uit kleine fornuizen van 60cm breed, tot fornuizen van 150cm. Ook kunt u kiezen uit een stalen design, of juist een kleurrijk fornuis als u graag meer kleur toevoegt aan uw keuken. Met deze verschillende mogelijkheden zal u altijd een fornuis vinden wat perfect in uw keuken past.

Fornuis kopen Groningen

Bent u toe aan een nieuw fornuis of een gehele nieuwe keuken waarbij u natuurlijk ook een fornuis wilt uitzoeken? Riga Keukens biedt fornuizen aan van de kwaliteitsmerken Lofra, Falcon, Boretti en Belling. Meer informatie over deze merken vindt u in het keuzemenu. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom als u vragen heeft over deze fornuizen.

Fornuizen

leverbaar in de maten

60 tot 150 cm breed!